Herningsholm Å ved pontonbroen 2019

Asger Schnack, Det var ikke mig

Ikke til salg

Asger Schnack, Det var ikke mig
Generationstypisk og personlig, det er bogen og hele trilogien. Det er værd at vide. Torben Brostrøm i Information
Default imageTORBEN RNIGSØ16. AUGUST 2020LÆSNING, SÆLGES
Det var ikke mig (1993:128)
42 år · Eller hvad ved jeg
Bogen er en samling af tre artikelsamlinger: Det var ikke mig (1976), 42 år (1977), Eller hvad ved jeg (1979). Artiklerne kredser om Asger Schnacks liv.
Artiklerne forsøger ikke at være en samlet gennemgang, og der er ikke en rød tråd i bogen ud over, at de er skrevet af den samme mand. Tankerne eller tankeboblerne virker meget som noter eller notater fra en vil-gerne forfatters hånd. De når aldrig rigtigt at fange læseren ind. Et problem er også, at mange af dem slet ikke er interessante nok for læseren. Nogle af tankeboblerne er virke ufærdige og uovervejede. Der er mange meget tidsbundne artikler, der ikke rigtigt rækker ud over den tid, de er skrevet i.
23. august 2020.
Bogen er med få brugsmærker og til salg for 60 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *