Gåture for helbredet

Gåture giver ikke blot tid til at tænke. Det føles rigtigt at gå og bevæge sig i naturen eller i byen.

Rundt og rundt og rundt

 

Den 16. oktober 2020 var jeg en tur på skadestuen, fordi jeg havde smerter ud i venstre arm. Var lidt bekymret for at det kunne være en blodprop. Det var det heldigvis ikke. I stedet fortalte en læge, at jeg havde lunger som en storryger!

Indrømmet jeg har ikke været specielt flittig til at dyrke bare et minimum af motion. Det sluttede den nat.

Jeg slap først ud af skadestuen kl. skidt om natten og valgte at gå hjem. Siden den 16. oktober har jeg gået hver eneste dag. Det er blevet til en times gåtur i regn, sol, blæsevejr, hagl og morgen, middag eller aften. Det afgørende var at gå hver dag. Det er i dag den 20. februar blevet til 128 gåture og jeg fortsætter uanset vejret hver dag.

Med venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *