Når isen drøner

Isen der skruer er noget man oplever ved havet. Jeg har aldrig hørt om at det kunne forekomme inde i landet. Men det sker!

Lyde fra naturen

 

Lørdag den 13. februar 2021 gik jeg min sædvanlige aftentur rundt om Fuglsang Sø i udkanten af Herning. Det havde på det tidspunkt været en usædvanlig kold og frostfyld vinter. Vejret var i gang med at slå om. De stigende temperaturer havde sin virkning på den ellers forfrosne Fuglsang Sø.

Ud over søen lyder mens jeg går nogle meget store drøn. Flere end mig stopper op for at lytte. En dame, eller hedder det en kvinde? Jeg kommer forbi står og fotograferer. Jeg går tilbage for at veksle et par ord. Vi bliver enige om at isen bræer! Hvilket den sikkert ikke gør, for det er vist kun isen på Grønland. Men fascinerende i det i hvert fald.

En venlig hilsen til
kvinden i skumringen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *